• Program: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
  • +40 0744 310 125
  •  office@irigarden.ro
  •  Adresa
  • Transport gratuit la comenzi peste 400RON

Categorii

Review for "Modul Control Irigatie Prin Wi-Fi - LNK Ready"

Modul Control Irigatie Prin Wi-Fi - LNK Ready

Modul de control si conectare al panoului de comanda la retelele Wi-fi. Acesta permite accesarea de la distanta a irigatiei, necesita doar conexiune la internet atat telefonul sau tableta cat si panoul de comanda. Aplicatie disponibila GRATUIT in Google Play si APP Store.

Review

0 1 2 3 4
(5/5

foarte calitativ la prima vedere

2 din 3 persoane considera utila aceasta recenzie
Calitate Produs:0 1 2 3 4

L-am achizitionat impreuna cu un panou de 8 zone montaj la exterior iar la prima vedere pare un produs foarte calitativ. Vine ambalat intr-o cutie de carton special conceputa pentru a nu poate fi stricat in momentul transportului. In cutie are si o mini carte cu detalii de instalare, caracteristici, etc.
De montat se monteaza foarte usor in panoul de comanda (exact ca un stick in calculator) iar conectarea la reteaua wi-fi se face foarte usor, e important sa ai parola de la reteaua wi-fi la indemana....sa nu trebuiasca sa iei configurarea de la inceput (cum am patit eu).
Odata configurat aplicatia e foarte foarte usoara, ce mi-a placut foarte mult e ca poti adauga chiar si poze din curte cu circuitele de udare sa sti exact la care circuit sa-i dai drumul.
L-am probat atat pe 3G cat si conectat la reteua wi-fi a casei si functioneaza destul de stabil, isi face singur actualizarile si isi ia data si ora din telefon la prima programare.
Ce nu mi-a placut este ca nu se pot conecta la panou, 2 telefoane in acelasi timp...dar asta oricum nu e neaparat necesar.
Per total mi-a placut si il recomand, abia astept sa vina vara sa-l pot proba si cu functia de reglaj automat al timpilor de udare in functie de datele meteo.


Transport gratuit

La comenzi peste 400 lei

Primesti banii inapoi

Nu esti multumit? Iti dam banii inapoi

Voucher Cadou

Daca ne spui parerea ta despre produs

Suport clienti

Oferim asistenta clientilor nostri.