• Program: Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
  • +40 0744 310 125
  •  catalin@irigarden.ro
  •  Adresa
  • Transport gratuit la comenzi peste 400RON

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Pentru cresterea nivelului de protectie a datelor personale , in data de 25 mai 2018 devine aplicabil REGULAMENTUL EUROPEAN 2018/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  

CINE SUNTEM? 

IRIGARDEN SRL, persoana juridica inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J02/787/2008, avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala RO23820360, este operatorul datelor tale si entitatea care iti furnizeaza prin intermediul magazinului online www.irigarden.ro  , produse din categoria sistemelor de irigat si agricultura.

 

Ne puteti contacta oricand la :

-adresa de mail: office@irigarden.ro

-telefon: 0257339052

Adresa: Calea Bodrogului, Nr. 2-10, Arad

 

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM?

 

Datele personale inseamna orice date care ne ajuta sa va identificam direct sau indirect in vederea furnizarii produselor comandate.

Datele personale pe care IRIGARDEN SRL le prelucreaza sunt folosite  in temei legal, iar parte din acestea sunt  impuse de legislatia din Romania si de regula acestea pot fi: datele de identificare (pentru facturare), datele cu caracter personal ( informatii prin care va putem identifica personal, sau pentru a va putea contacta on-line sau offline) si cele de localizare (pentru a va putea furniza produsele necesare).

Aceste informatii pot fi: numele si prenumele, seria de buletin / cnp, adresa de e-mail, adresa de domiciliu/ livrare, numarul de telefon.

Informatiile personale sunt colectate numai cu acordul dvs. (prin intermediul on-line, telefonic sau prin e-mail) si sunt folosite strict pentru onorarea comenzilor, facturare sau informare.

Pentru accesarea paginii web www.irigarden.ro nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal.

 

IN CE SCOP SUNT UTILIZATE DATELE CU CARACTER PERSONAL?

 

Scopul principal pentru care utilizam datele dvs este pentru efectuarea de cumparaturi in magazinul online  www.irigarden.ro . Pe langa acesta datele dvs cu caracter personal mai pot fi folosite si in scopul informarii dvs despre noutatile si ofertele din magazinul nostru online si in scopul monitorizarii vanzarilor.

Pentru noi, datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. IRIGARDEN isi ia angajamentul sa nu furnizeze aceste date unor persoane neautorizate si sa le utilizeze strict pentru relatia de afaceri dintre client si IRIGARDEN SRL., in vederea realizarii scopurilor specifice domeniului de activitate.                               

 

CE MASURI DE SIGURANTA FOLOSIM PENTRU PROTEJAREA ACESTOR DATE CU CARACTER PERSONAL?

 

Pentru indeplinirea obligatilor legale ce ne revin, IRIGARDEN SRL se obliga sa aplice masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva pierderii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

IRIGARDEN SRL poate furniza o parte din datele dumneavoastra cu caracter personal catre alti parteneri, cu care se afla in relatii de parteneriat , dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora,prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta, in baza unui temei legal justificat, daca acest lucru este in legatura sau este necesar pentru executarea serviciilor, in aceasta categorie fiind cuprinse si firmele de transport cu care se va livra marfa de la IRIGARDEN SRL catre dumneavoastra.

 Datele cu caracter personal furnizate de catre Client vor fi dezvaluite persoanelor juridice, autoritatilor si institutilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale.

Prin completarea datelor in formularul de inregistrare de cont sau de comanda, pe site-ul www.irigarden.ro declarati ca acceptati cu buna stiinta ca datele dvs sa fie incluse in baza de date a firmei  IRIGARDEN.

 

CARE SUNT DREPTURILE DVS SI CUM POT FI EXERCITATE ?

 

Pe langa drepturile existente, la data aplicarii Regulamentului , beneficiati de drepturi aditionale. 

 

-        Dreptul la informare: se pot solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs personale

-        Dreptul de acces la datele dvs si de rectificare a datelor cu caracter personal

-        Dreptul la stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea nu a fost legala

-        Dreptul de a va adresa justitiei in situatia in care ati suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor dvs cu character personal

-        Dreptul de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelorpersonale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulate, foarte usor prin simpla transmitere a unei solicitari la punctul nostru de lucru, din Arad, Str. Bodrogului, Nr.2-10; sau telefonic la numarul:  0257339052

 

 

 


Transport gratuit

La comenzi peste 400 lei

Primesti banii inapoi

Nu esti multumit? Iti dam banii inapoi

Voucher Cadou

Daca ne spui parerea ta despre produs

Suport clienti

Oferim asistenta clientilor nostri.