irigarden-marca-inregistrata-osim
Certificat de inregistrare a marcii IRIGARDEN

De ce noi?

1.Suntem o echipa tanara si ne pasa de voi clientii nostri si de aceea dorim sa va ajutam si sa va consiliem cu cele mai bune sfaturi in domeniul irigatiilor si toate acestea fara nici un cost din partea dvs.

2. Scopul nostru este acela de a va ajuta sa mentineti o perioada nedeterminata investitia facuta in amenajarea curtii pe care ati visat-o, stim ca nu este ieftin si tocmai de aceea facem acest lucru prin sistemele noastre de irigatii atent calculate si proiectate avand un singur scop, acela de a mentine totul verde si sanatos indiferent de anotimp si cat de mari sunt temperaturile exterioare, iar acest lucru il putem garanta.

3. Stim ca traim intr-o lume in care viteza conteaza si tocmai de aceea ne straduim ca toate comenzile de pe site-ul www.irigarden.ro sa fie expediate in aceiasi zi, asta datorita stocurilor pe care le avem.

4. Facem eforturi permanente pentru a mentine produsele pe site-ul www.irigarden.ro cat mai actualizate. Tocmai de aceea putem garanta pentru materialele Rain Bird ca ceea ce se vede in poza si ce ce se comanda asta se si primeste acasa.

5. Transparenta este unul din punctele noastre forte, tocmai de aceea pe site-ul nostru se gasesc toate preturile produselor cu toate taxele incluse cat si toate datele  noastre de contact asta pentru a putea fi usor de gasit si contactat in cazul oricaror neclaritati. Totodata intentia noastra nu este nici pe departe de a fi cei mai ieftini din piata pentru ca un lucru ieftin pana la urma va deveni un lucru scump datorita calitatii..

6. Acceptam retur de marfa daca este cazul, singura  si unica noastra dorinta este ca tot ceea ce se returneaza sa fie in aceiasi stare cum a-ti primit-o. Taxele de retur sunt platite tot de noi asta pentru a nu exista indoiala ca suntem impotriva returului de produse.

Imediat dupa ce primim in depozitul nostru marfa returnata, va transferam contravaloarea returului in orice cont bancar pus la dispozitie de dvs in termen de cateva zile.

7. Toate comenzile sunt atent ambalate pentru a nu exista riscul de a fi deteriorate pana la destinatie. Cutiile de electrovane de asemenea vin invelite in folie strech de culoare neagra pentru a le feri capacul de zgarieturi lovituri, etc. 

Cine suntem?

 Sc Irigarden Srl cu sediul in municipiul Arad, a fost infiintata de o persoana care au lucrat si va lucra in continuare la montajul sistemelor de irigatii.

Distributia componentelor Rain Bird pentru sistemele de irigatii automatizate a fost un lucru care ne-a motivat de a dezvolta un concept de distributie pe teritoriul Romaniei, pentru a putea ajuta cat mai multa lume sa-si mentina spatiul verde cat mai sanatos.

Suntem o echipa tanara in plina expansiune la momentul actual formata din 5 persoane impartita in 2 segmente, distributie piese de irigatii si montajul sistemelor, acest lucru il facem doar in zona de vest a tarii dar daca este nevoie ne putem deplasa fara ici o problema in orice colt al Romaniei. 

Ce facem?

Cu o experienta de peste opt ani in proiectarea si realizarea sistemelor de irigat gazon atat rezidentiale cat si publice SC IRIGARDEN SRL partener si distribuitor direct al firmei internationale Rain Bird va ofera o gama variata de produse si servicii. 

In cadrul departamentului de irigatii profesionale, va oferim echipamente pentru :

gradini, spatii verzi, terenuri comerciale, terenuri de fotbal cu gazon natural sau artificial, sisteme de aspersie pentru mentinerea umiditatii lemnelor, sisteme de control al prafului, sisteme pentru hipodroame, etc.

Comercializam si realizam sisteme de irigat prin picurare, aspersie, microaspersie si ceata, sisteme de filtrare agricole, municipale.

Totodata ca solutii complete in irigatii automatizate pentru spatii verzi si terenuri sportive (fotbal, golf, tenis, etc), SC IRIGARDEN SRL, fiind o firma flexibila, va ofera si serviciul de proiectare specializata a fiecarei locatii individual acest serviciu fiind GRATUIT

Oferta noastra de pe site-ul www.irigarden.ro include o gama variata de produse pentru realizarea sistemelor de irigare prin picurare, incepand de la tub cu picurare, banda de picurare, microaspersoare pentru sere si solarii, fitinguri pentru banda si furtun, reductoare de presiune si sisteme de filtrare a apei pentru o mai buna functionare a sistemului de irigat.

Misiunea Noastra?

Ceea ce ne propunem noi, este sa ducem la indeplinire obiectivele clientilor nostrii, prin calitatea superioara a materialelor oferite la preturi decente si de asemenea prin oferirea unui serviciu de consultanta tehnica oferit de o persoana extrem de pregatita in domeniul irigatiilor automatizate.