MODALITATE DE PLATA

    Sc Irigarden SRL prin intermediul site-ului http://www.irigarden.ro pune la dispozitia dumneavoastra 4 modalitati de plata a produselor. Mai exact plata comenzilor poate fi facuta prin numerar, prin transfer bancar, online prin card bancar si in sistem ramburs.

Plata la sediul din Arad:

Aceasta varianta este un mijloc de plata general, valabil pentru intreaga comunitate de plati. Este un mijloc de plata cu efect imediat si este posibil, in cazul in care achizitionati produse direct din depozitul nostru din Arad.

Plata poate fi facuta atat CASH cat si cu Card Bancar

Persoanele fizice au o limita maxima de 10.000 RON in ceea ce priveste valoarea maxima acceptata prin numerar, iar persoanele juridice pot plati prin numerar pana la o suma de 5000 RON. Daca aceasta suma este depasita, plata se va efectua prin TRANSFER BANCAR.

Plata prin Transfer Bancar:

O plata prin transfer bancar consta în transferul banilor dintr-un cont bancar în altul. Aceasta modalitate de plata implica plata in avans a produselor. Comanda va fi procesata dupa confirmarea platii, iar livrarea se va face la domiciliu, in termen de cel mult 2 zile lucratoare de la data confirmarii platii. Veti fi informat printr-un e-mail privind livrarea comenzii.

Plata in rate prin TBI Bank:

100% online, fara drumuri la banca si hartii. 4 rate cu 0% dobanda pentru cumparaturi pana la 2000 de lei, 6-60 de rate cu dobanda fixa pentru cumparaturi peste 2000 de lei. Cuantumul dobanzii va este comunicat de catre TBI Bank in momentul aplicarii online pentru plata.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin Ramburs

Aceasta modalitate de plata consta in achitarea marfii la ridicarea coletului de la firma de curierat. Transportul coletelor de catre firmele de curierat este valabil pe tot teritoriul Romaniei. Plata sumei indicate de catre transportator se face integral in RON . Dupa efectuarea platii, firma de curierat este obligata sa inmaneze coletele clientilor. La plata ramburs firma noastra foloseste serviciul de „CONT COLECTOR” pus la dispozitie de Fan Courier iar la acest serviciu se percepe o taxa de doar 5 RON care reprezinta comisionul bancar platit de Fan Courier pentru a transfera valoarea rambursului in conturile firmei noastre.