• Program: Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
  • +40 0744 310 125
  •  catalin@irigarden.ro
  •  Adresa
  • Transport gratuit la comenzi peste 400RON

 MODALITATE DE PLATA
    Sc Irigarden SRL prin intermediul site-ului http://www.irigarden.ro pune la dispozitia dumneavoastra 3 modalitati de plata a produselor. Mai exact plata comenzilor poate fi facuta prin numerar, prin transfer bancar si in sistem ramburs.Plata la sediul din Arad:

Aceasta varianta este un mijloc de plata general, valabil pentru intreaga comunitate de plati. Este un mijloc de plata cu efect imediat si este posibil, in cazul in care achizitionati produse direct din depozitul nostru din Arad.

Plata poate fi facuta atat CASH cat si cu Card Bancar

Persoanele fizice au o limita maxima de 10.000 RON in ceea ce priveste valoarea maxima acceptata prin numerar, iar persoanele juridice pot plati prin numerar pana la o suma de 5000 RON. Daca aceasta suma este depasita, plata se va efectua prin TRANSFER BANCAR.Plata prin Transfer Bancar:

O plata prin transfer bancar consta în transferul banilor dintr-un cont bancar în altul. Aceasta modalitate de plata implica plata in avans a produselor. Comanda va fi procesata dupa confirmarea platii, iar livrarea se va face la domiciliu, in termen de cel mult 2 zile lucratoare de la data confirmarii platii. Veti fi informat printr-un e-mail privind livrarea comenzii.Plata online: (IN CURAND)

Acest tip de plata este reglementat de Recomandarea Europeana din 30 iulie 1997 privind operatiunile efectuate prin intermediul instrumentelor electronice de plata. Se pot face plati online, utilizand un servicu internet. Chiar daca metoda inca nu este frecvent folosita in tara noastra, pe viitor in Romania se preconizeaza o crestere foarte mare a tranzactiilor facute prin intermediul internetului. Un avantaj al acestei modalitati de plata este ca operatiunea se face comod, din fata calculatorului dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati datele necesare in formularul de pe site-ul nostru, apoi sa finalizati comanda de produse. Livrarea se va face la domiciliu, in termen de cel mult 7 zile lucratoare de la data confirmarii platii.Plata prin Ramburs: (cea mai utilizata)

Aceasta modalitate de plata consta in achitarea marfii la ridicarea coletului de la firma de curierat. Transportul coletelor de catre firmele de curierat este valabil pe tot teritoriul Romaniei. Plata sumei indicate de catre transportator se face integral in RON . Dupa efectuarea platii, firma de curierat este obligata sa inmaneze coletele clientilor. La plata ramburs firma noastra foloseste serviciul de "CONT COLECTOR" pus la dispozitie de Fan Courier iar la acest serviciu se percepe o taxa de doar 5 RON care reprezinta comisionul bancar platit de Fan Courier pentru a transfera valoarea rambursului in conturile firmei noastre.


Transport gratuit

La comenzi peste 400 lei

Primesti banii inapoi

Nu esti multumit? Iti dam banii inapoi

Voucher Cadou

Daca ne spui parerea ta despre produs

Suport clienti

Oferim asistenta clientilor nostri.