500% GARANTIA SATISFACTIEI 

100 % POZE AUTENTICE

– Fotografiile pentru produsele marca Rain Bird va garantam ca sunt autentice. In acest fel aveti certitudinea ca ceea ce ati vazut pe site-ul nostru  www.irigarden.ro va ajunge si la dvs acasa.

Daca produsele marca Rain Bird de pe site-ul nostru, ajunse la dvs acasa, nu sunt conforme cu pozele de pe site-ul nostru, va rugam sa ne sesizati acest lucru iar noi va vom restitui contravaloarea comenzii.

100 % ASISTENTA TEHNICA

– Toate comenzile de pe site-ul www.irigarden.ro sunt verificate atent de specialistii nostri de la departamentul tehnic, nici o comanda nu este expediata, pana nu se discuta telefonic cu clientul pentru a ne asigura ca produsele se potrivesc si sunt compatibile exact pentru ceea ce au fost comandate.

De aceea va recomandam ca in cadrul discutiilor avute cu colegii nostri de la departamentul tehnic sa intrebati orice credeti ca va va fi de folos la montajul produselor pe care le-ati comandat.

100 % CALITATE

– Produsele comercializate prin intermediul platformei www.irigarden.ro sunt noi si originale, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala care constituie si certificat de garantie.

100 % TRANSPARENTA

–  Preturile sunt actualizate regulat, sunt cu taxe incluse si sunt valabile doar in cazul lansarii comenzilor online folosind platforma www.irigarden.ro

– Atentie la datele de contact si la preturile de pe alte site-uri care aparent par mai ieftine dar in cele din urma sunt cu mult mai scumpe.

100 % GARANTIE

Produsele comercializate de noi in calitate de distribuitor autorizat Rain Bird beneficiaza de o garantie de minim 2 ani pentru persoane fizice, 1 an pentru persoanele juridice. Pentru a verifica perioadele de Garantie pentru anumite produse nu ezitati sa ne contactati, iar in cel mai scurt timp posibil va vom raspunde solicitariilor dvs.