1. In Arad (GRATUIT)

– Livrarea coletelor in Arad se face de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 19:00; insa livrarile se pot face chiar si in zilele de Sambata intre orele 9 – 14.

Livrarea in zilele de SAMBATA este conditionata de stocul existent. 

– Clientii care doresc ,pot sa ridice personal produsele de la sediul firmei de pe Str Adam Muller Guttenbrunn, nr 104A, Arad, Jud. Arad.

– Dupa plasarea comenzii, un agent va va contacta pentru a stabili ora si data la care va puteti prezenta la sediu in vederea achizitionarii produselor.

2. In Tara (GRATUIT colete peste 400 RON )

– Livrarea coletelor la dumneavoastra  se poate face chiar si in zilele de Sambata intre orele 9 – 14. Pentru ca livrarea sa poata fi facuta Sambata, va rugam sa comunicati aceasta dorinta agentului nostru care va va contacta. Livrarea in zilele de SAMBATA este conditionata de stocul existent la momentul plasarii comenzi. 

– Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 400 RON , exceptie facand coletele a caror greutate depaseste 20 kg sau care depasesc limita de 10 km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie.

– Produsele voluminoase (tevi, aripi de ploaie, etc) NU BENEFICIAZA DE GRATUITATE indiferent de valoare comenzii. Pentru o estimare de cost a transportului produselor pana la destinatie va rugam sa ne contactati.

3. In Tara (colete sub 400 RON )

Incepand cu luna Ianuarie 2015 clientii site-ului nostru beneficiaza de preturi speciale la transportul coletelor. Pentru detalii cu privire la preturile transportului va rugam sa ne contactati la adresa office@irigarden.ro

– Livrarea coletelor la dumneavoastra  se poate face chiar si in zilele de Sambata intre orele 9 – 14, cu plata unui tarif suplimentar.  Pentru ca livrarea sa poata fi facuta Sambata, va rugam sa comunicati aceasta dorinta agentului nostru care va va contacta. Livrarea in zilele de SAMBATA este conditionata de stocul existent la momentul plasarii comenzi. 

– In cazul in care plata coletului se efectueaza prin ordin de plata, taxele de curierat pentru comenzi sub 400 ron, se achita in momentul ridicarii coletelor. De mentionat faptul ca, produsele vor fi trimise clientului dupa ce se confirma plata in cont!.

– In cazul in care plata coletelor se efectueaza in sistem ramburs (plata se face atunci cand vine curierul la domiciliu cu coletul) taxele de curierat se achita in momentul ridicarii coletelor la care se mai adauga 5 RON (taxa ramburs fixa) pentru comenzi sub 400 RON (TVA inclus).

– Avantajul este ca indiferent de valoarea rambursului aceasta taxa ramane fixa. Aceste valori includ TVA.

4. Livrarea se face prin:

 Fan Courier